Uw woning of bedrijfspand voorzien van plastisol zetwerk?

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor het dak of de gevel van uw woning of bedrijfspand? Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van plastisol zetwerk oplossingen. Mede door ons deskundige team en de kwaliteit van materiaal dat wij gebruiken, zijn onze plastisol zetwerk oplossingen van hoge kwaliteit. Bovendien beschikt ons team over jarenlange ervaring en weet voor elke woning tot een professionele oplossing op maat te komen.

Wat is plastisol zetwerk

Plastisol zetwerk is een vrij nieuw en nog onbekend begrip, maar begint steeds populairder te worden. Plastisol is metaal dat erg licht van gewicht is. Het is duurzaam materiaal dat in alle gewenste afmetingen en in ca. 27 diverse kleuren te verkrijgen is. Een bijpassende kleur plastisol afwerking voor uw dak of gevel is dan ook geen probleem. Vanwege het lichte gewicht en de vele mogelijkheden is plastisol zetwerk erg toegankelijk om te plaatsen. Plastisol wordt dan ook in grote rollen en in grote aantallen ontwikkeld.

Waar plastisol vaak te zien is of voor gebruikt wordt? Denk bijvoorbeeld aan een boeiboord van een woning. Meestal is dit de openstaande rand van een plat dak, goot of dakrand.

Waarom plastisol in plaats van hout?

Ten opzichte van hout is plastisol een zeer onderhoudsvrije oplossing. Bij plastisol zetwerk heb je namelijk geen last van verschijnselen zoals bijvoorbeeld kromtrekkingen of aantasting van schimmels. Daarnaast is plastisol heel goed schoon te maken (schoonmaken met simpelweg een natte doek is al genoeg) en is schilderen niet meer nodig. Doordat plastisol zo onderhoudsvriendelijk is, bespaar je ook nog tijd.

Plastisol zetwerk is bovendien een interessante optie vanwege het feit dat het een erg duurzame oplossing is. De aanschaf van plastisol zetwerk is niet overdreven duur en het is gegarandeerd een betaalbare lange termijn investering. Plastisol bedekking is echt waar voor je geld.

Opties plastisol zetwerk plaatsen

Zoals gezegd kunt u plastisol zetwerk in diverse verschillende kleuren afnemen. Naast de keuze in diverse kleuren, is er ook nog de optie om de plastisol zetwerk oplossing te laten voorzien van een reliëf. Zoals gezegd bieden wij altijd een oplossing op maat die past bij uw woning. Een palstisol zetwerk oplossing is volledig naar uw wens te maken en plaatsen.

Naast het plaatsen van plastisol zetwerk, kunt u bijvoorbeeld ook denken aan het vernieuwen of vervangen van de dakgoten van uw woning. Wij raden dit in veel gevallen zelfs aan.

Laat u adviseren over plastisol zetwerk

Heeft u interesse in het laten plaatsen van plastisol zetwerk? Dan kan het zijn dat u nog met een diverse vragen zit. Welke dakbedekking oplossing past het beste bij mijn dak? Wat kost een plastisol zetwerk oplossing? Moeten mijn dakgoten ook vervangen worden? Is de isolatie van mijn dak nog goed? Etc. Er zijn een tal van vragen waar u mee kunt zitten. Ons deskundige team adviseert u graag verder en beantwoord graag al uw vragen.

Wilt u een afspraak maken om een offerte op maat te laten maken? Dat kan natuurlijk ook. Wij kunnen altijd naar de situatie van uw woning of bedrijfspand komen kijken om tot een oplossing op maat en een vrijblijvende offerte te komen. Neem ook in dit geval gerust contact met ons op.

In elke situatie kunt u via het contactformulier van onze website een bericht achter laten. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.